side-area-logo

Service

Het is eerder een concept store dan een winkel.

In onze showroom op de 8ste verdieping kunnen jullie ook genieten van een prachtig zicht op Brussel.  Het gepersonaliseerd onthaal neemt jullie mee naar de gezellige bar waar we kunnen praten, een koffie of een wijntje drinken, … Kortom, gezelligheid is aan de orde.

Image module
Na deze kennismaking zal de kleermaker de noden van de klant analyseren, een inzicht proberen te krijgen in wat hij al in zijn kleerkast heeft hangen, of het moet dienen voor een bepaald evenement of een job of een speciale bestemming waarbij de stoffen aangepast moeten zijn aan het klimaat en die het hele jaar door bij ons te verkrijgen zijn.

De afmetingen worden dan genomen, het model en de stoffen gekozen.  Het moment is dan gekomen om over de afwerking te praten.  Wilt u knopen uit hoorn of paarlemoer ? Welke kleur moet het borduurwerk hebben ? Moet de voering in dezelfde kleur zijn als de stof of eerder fantasie ?

Image module
Image module
Image module
Uw afmetingen worden zorgvuldig bewaard, wat andere toekomstige bestellingen vergemakkelijkt.  In een tweede fase, ongeveer een maand na de bestelling, zal u voor de eerste keer uw kledingstuk kunnen passen en zo nodig kan een paar dagen later een finale fitting gepland worden.

Uw kleermaker komt bij u thuis of naar uw werk voor de opmetingen, voor de pasmomenten en zelfs de levering en dit in heel het land.

Bent u in het buitenland ? We komen ook tot bij u.

Wij zijn er trots op dat we u dankzij onze grote flexibiliteit een afspraak kunnen bieden van maandag tot zaterdag in de beste omstandigheden.