side-area-logo

Maatwerk

Op maat gemaakte kleding staat voor ongeëvenaarde elegantie, het verschil dat zichtbaar is in de details die gekozen zijn in functie van uw smaak en uw verwachtingen.
Het maken van op maat gemaakte kleren is een uitzonderlijk moment, het geeft de smaak voor mooie stoffen weer, voor stijl en de fijnere dingen in ’t leven.

Volgens uw wensen creëren wij een uniek kledingstuk (kostuum, blazer, broek, hemd, …) dat, eens u het draagt, precies zal overeenkomen met uw verwachtingen en dit tot in het kleinste detail.

U kiest het model, de snit, de afwerking (knopen, borduursel, voering, …) volgens de meest zuivere kleermakerstraditie die ook modern en hedendaags is. Al deze stukken worden in onze ateliers in Toscane gemaakt.

Image module
Image module
We stellen een breed gamma aan stoffen voor dat we grondig geselecteerd hebben voor u. We helpen u de juiste keuze te maken tussen meer dan 6000 stalen : flanel, super 100’s tot 180’s, tweed, cashmere…

Deze stoffen komen van de meest prestigieuze huizen : que Loro Piana, Harrisons, Drapers, Ermenegildo Zegna, Ariston, Caccioppoli, …

Elegantie en excellentie zijn de rode draad van ons huis.